HBN4 (Overijssel)

Nabij het Twentse Delden hebben we in een mooi loofbos hut 4 gerealiseerd. Een fraaie ruime fotohut voor maximaal 3 fotografen en de grootste waterbak ervoor van alle hutten.

Ook deze fotohut zit ingegraven in de grond zodat een heel fraai laag standpunt verkregen wordt. Hier kunt u de gangbare maar oh zo mooie Nederlandse bosvogels en eekhoorns op een voortreffelijke manier fotograferen. Maar dit is ook dé hut om kans te maken op de middelste bonte specht; vooral in het najaar en winter zeer vaak voor de hut.

U mag en kunt kleine details in de setting aanpassen doch vragen u het zoveel mogelijk te laten zoals het is. In verband met het specifieke licht helpen we u hier graag een handje met de takken op de juiste plek te zetten. HBN-4 is weer een unieke plek voor een dag pure natuurbeleving. Door zijn ligging kan op deze plek zeer speciaal licht verwacht worden; denk aan het door mijzelf zo gewenste ‘spotlight’ effect. Dus dé hut voor mensen die net een beetje meer willen. Een echte uitdagende specialisten hut dus!

Bij deze hut zult u hoegenaamd geen geringde vogels aantreffen. U kunt vogels verwachten tussen 1 en 6 meter voor uw lens. Maar vanzelfsprekend kunnen daarachter ook vogels te zien zijn.

Zoals bij alle HBN fotohutten gaat ook nu weer een belangrijk deel van de opbrengsten terug naar de natuur en de instandhouding er van. In dit geval gaan we het geld besteden aan verdere ontwikkeling van deze omgeving. Bron: Website
Link naar websitehttps://www.hanbouwmeester.nl/fotohutten/hbn-fotohut-4/