Arjan Troost: 3 Vogelhut Espelo

Website: https://www.arjantroost.nl/hut-espelo/

Hut 3 Vogelhut Espelo

Zolang er Corona-virus maatregelen van toepassing zijn,

mogen er niet meer dan 2 personen in de hut om 1,5 meter uit elkaar te kunnen zitten.

Vogelhut Espelo ligt in het buurtschap Espelo, dichtbij Holten. Deze vogelkijkhut staat in een lange strook bos aan de westkant van de Sallandse Heuvelrug. Het is een gemengd bos met naald en loofbomen. De hut is ingegraven waardoor je vanuit een mooi laag standpunt kunt fotograferen. Voor de hut ligt een ondiepe vijver waar vogels kunnen drinken en badderen. De setting is zo gemaakt dat je vanuit alle hoeken foto’s kunt maken met een mooie achtergrond. Doordat de hut voorzien is van spiegelglas wordt verstoring zo goed als voorkomen, je kunt bijvoorbeeld een badderende sperwer in alle rust, uitgebreid fotograferen zonder dat hij bij de eerste klik opvliegt.

Neem je eigen statief mee, er is geen vensterbank of plek voor een rijstzak..