Marbacka

Vogelhut Marbacka in een ruime hut voor maximaal 3 personen in Ermelo op de Veluwe. Ook lange mensen kunnen gewoon in de hut staan. Er zijn drie in hoogte verstelbare barkrukken aanwezig. Deze vogelhut is gelegen aan het begin van de kleine en rustige camping Marbacka. 

De camping is aan 3 zijden helemaal omringt door de Leuvenumsebossen, dus een enorme diversiteit aan vogels! De vogels en de gasten gaan hier al jaren hand in hand met elkaar en de vogels laten zich daardoor ook niet verstoren. Ook de doorgaande weg waaraan de hut ligt, hindert de vogels niet.

In de hut is geen stroom aanwezig. Wel is er (naast de parkeerplaats) een wc waar u (als enige) de sleutel van krijgt, een stopcontact aanwezig om eventueel batterijen op te laden. (toiletruimte is alleen toegankelijk van 1 april t/m 1 november, op het moment dat er vorst voorspelt wordt sluiten wij in de winter is het water af, maar is de hut wel te huur zonder toilet en koffie en thee faciliteit) Ook is er een senseo koffiemachine en een waterkoker aanwezig met wat bekers om gebruik van te maken. Wel graag zelf koffie/thee, suiker of melk meebrengen. U kunt eventueel gebruik maken van de gratis Wifi, de code ontvangt u na het plaatsen van de reservering. De 4G via KPN en Vodafone doen het bij ons ook uitstekend!

U fotografeert vanaf een grote vensterbank, achter een camouflage net en vliegergordijnen, waar uw statief of pittenzak neergezet kan worden (deze dient u zelf mee te nemen). Vogelvoer (zaden en pindakaas) zijn aanwezig, ander voer dient u zelf mee te nemen. 

https://campingmarbacka.nl/vogelhut-marbacka