DJ hut Waterland

DJ Hut Waterland

Hut Waterland is een schitterende ruime hut waar je vanaf 1 kant over de Gouwzee kijkt en je watervogels kunt fotograferen en de andere kant over de vijver met visjes voor de ijsvogel en waar kleinere vogels en roofvogels voorkomen. De ijsvogel is hier 1 van de doelsoorten maar ook de zeearend is hier meerdere keren waargenomen. De hut is geschikt voor 3 pers. Er staan 3 goede bureaustoelen in de hut. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 5 minuten lopen naar de hut en ook met openbaar vervoer is de hut goed bereikbaar. . Een leuke periode om alvast te boeken is de broedperiode volgend jaar aangezien we ook een broedwand voor de ijsvogel gaan maken. Je betaalt 60 euro voor de hut voor een hele dag en je mag hier de hut in vanaf een uur voor zonsopgang tot een uur na zonsondergang.
https://www.djhutfotografie.nl/hutten/