Inge’s Tuinhut Zoetermeer

Website: https://vogelsnederland.nl/product/inges-tuinhut/

Beschrijving hut

De hut ligt in onze privé tuin in de wijk Oosterheem in Zoetermeer. Je kunt voor de deur parkeren. Je huurt de hut voor overdag van 7 uur tot 16 uur of voor de avond van 17 uur tot 21.00. In de weekenden wordt de hut niet verhuurd.  De kosten voor overdag of avond zijn beide €50. Er is vogelvoer aanwezig. Je kunt in de kalender de nog boekbare dagen zien.

Inge’s vogelhut heeft als afmeting 2x2x2 meter biedt ruimte voor 2 fotografen. De hut heeft geen spiegelglas en is voorzien van gordijntjes en vitrage en een rail waarop een schommelkop kan worden geplaatst. Meestal is er tenminste 1 aanwezig.

De hut is ingegraven in de grond en je lens bevind zich net boven de grond. Vogels die op de grond zitten fotografeer je vanaf ooghoogte. Voor de hut ligt een klein vijvertje.

De vogels die momenteel regelmatig gezien worden zijn: Fazant, merel, pimpelmees, koolmees, grote bonte specht, gaai, heggemus, roodborst, groenling, torenvalk, gaai, boomkruiper, vink. De aantallen en soorten kunnen variëren afhankelijk van het seizoen.