Glenn Vermeersch meerdere hutten in Be/FR

Website: https://www.glennvermeersch.be/

Je kan vogels fotograferen op verschillende manieren, maar de mooiste beelden maak je vrijwel altijd vanuit een vaste schuilhut. De voorbije jaren bouwde (én verbouwde) ik een groot aantal hutten en met die ervaring als bagage, bied ik nu een groeiend aantal hutten te huur aan. Klik  hieronder op een foto voor meer uitgebreide info over elke fotohut.

Alle hutten zijn gelegen in Kalmthout in de Antwerpse Kempen. Ze zijn voorzien van comfortabele stoelen en/of zitbank en in sommige is in de winter verwarming aanwezig. Je fotografeert er standaard door spiegelend glas (m.u.v. Hut 4) waardoor je een prachtig zicht op je onderwerp hebt en snel kan inspelen op de kansen die zich doorheen de dag voordoen. De meeste hutten werden ontworpen voor 3 fotografen. Uitzonderingen zijn Hut 4 (maximaal 5 p), Hut 6 (maximaal 2 p), Hut 9 (maximaal 2 p) en Hut 10 (maximaal 2 p).