DJ vogelhut

DJ Hut Hoeven
Deze hut ligt in Hoeven, dat ligt in de buurt van Etten Leur. De hut is nieuw en is vanaf 1 November 2021 open. De hut staat in in een klein bos tussen akkers. Hier is oa kans op roofvogels, algemene vogels maar ook de reeen en bosuil zijn in dit gebied gezien. Deze hut is mooi ruim. Hier betaalt u 60 euro voor de hut voor de hele dag. In de hut staan grondplaten waar je zelf een schommelkop op kan zetten en evt liggen er ook pittenzakken. Je kijkt door spiegelglas maar je fotografeert er onder door. De hut is zeer makkelijk bereikbaar en je parkeert de auto vlakbij de hut waardoor ook mensen die slecht ter been zijn de hut moeiteloos kunnen bereiken. Van de auto naar de hut is het nog geen 30m lopen De waterbak voor de hut is precies op ooghoogte zodat je prachtige foto’s kunt maken.

Website: https://www.djhutfotografie.nl/hutten/