HJ Vogelhut Themahut

Uitleg Thema hut, (belangrijke informatie)

De Thema hut is een vogelkijkhut die het hele jaar geopend is voor bezoekers. Deze hut heeft verschillende thema’s gedurende de jaargetijden. In de Thema hut zullen een aantal vogels soorten zijn die er het hele jaar in blijven zitten. Daarnaast zullen er ook Thema soorten zijn die gedurende de jaargetijden worden gewisseld. Zo is er bij de Thema hut elk seizoen weer wat nieuws te fotograferen.

Wetgeving,

De vogels die te fotograferen zijn bij de Thema hut vliegen allemaal in één hele grote volière (250m2). Om deze vogels te mogen houden moeten wij voldoen aan de strenge Europese wetgeving. Daarnaast zijn ook alle vogels voorzien van een wettelijk Europese ring en/of voorzien van wettelijke verplichte papieren.

Het vogelwelzijn,

Het vogelwelzijn is bij ons het allerbelangrijkste. Mocht er iets zijn met de vogels of met de omgeving van de vogels. Dan zou het kunnen zijn dat wij uw boeking helaas moeten annuleren. I.v.m. extreme weersvoorspellingen zou het zelfs kunnen zijn dat wij de avond voor uw bezoek of de ochtend van uw bezoek nog contact met u opnemen om uw boeking te annuleren. Uiteraard krijgt u dezelfde dag uw geld nog terug gestort op uw rekening. De kans is erg klein dat dit gebeurt maar wij willen u daar wel alvast voor waarschuwen. Dus mocht er iets zijn waardoor wij moeten ingrijpen bij de vogels of bij de volière om wat voor reden dan ook dan is er een kans op annulering vanuit ons. Wij snappen dat dit ontzettend verveld kan zijn maar het vogelwelzijn is voor ons het allerbelangrijkste.


Bron: Website

Website link: https://vogelkijkhut.com/product/zomerthema/