HJ Vogelhut Bijeneters

De Bijeneter Hut is een vogelkijkhut waar het volledig draait om de Bijeneters. De vogelkijkhut bevindt zich in een landschapskooi van 1100m². U heeft 100% garantie om de Bijeneter voor de camera te krijgen. Alle vogels hebben een wettelijk verplichte ring. Bij veel vogels is de ring niet zichtbaar. Bij de Bijeneter is de ring helemaal niet zichtbaar.

Het concept is iets anders als een normale vogelkijkhut. Bij de Bijeneter hut reserveert u per plek! In de hut zijn 4 plekken dat houdt in dat als er nog plekken over zijn dat er eventueel andere mensen bij in kunnen komen die u niet kent. De prijs is €100,- per plek voor een hele dag. De Bijeneter hut is niet het hele jaar geopend. Hij is open van 1 mei tot 1 september. Aan de hand van het weer wordt gekeken of de hut eventueel langer open kan blijven.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het maken van geluid in deze hut. De Bijeneters zijn gewend aan geluid en zullen zich er niks van aantrekken. U moet voor uw bezoek aan de Bijeneter hut zoveel mogelijk accu’s en geheugenkaartjes meenemen. Het aantal foto’s dat u zal maken zal extreem veel zijn. De afstand vanaf uw camera tot aan de Bijeneters is tussen de 4 à 6 meter.

Omdat er in de Bijeneter hut ook vreemden bij in kunnen komen zijn er verplichte regels waar alle bezoekers zich aan zullen moeten houden. Een van die regels is dat er om het uur verplicht gewisseld moet worden van plek. Zo komt iedereen om de beurt op een andere plek die voor hen misschien beter is om te fotograferen. De volledige regellijst vindt u in de bijlage die u krijgt na het reserveren.

Bron: Website

Link naar website: https://vogelkijkhut.com/product/bijeneter-hut/